Luna septembrie la Shopping City Sibiu vine cu ateliere, petreceri, parc de distracții și e-gaming

Luna septembrie aduce o serie diversificată de evenimente la Shopping City Sibiu, menită să ofere o experiență completă de divertisment pentru toate vârstele. De la ateliere creative și petreceri tematice, până la un parc de distracții și evenimente dedicate pasionaților de jocuri video, vizitatorii sunt așteptați să se bucure de activități variate, cu acces gratuit.

Ateliere creative

În fiecare duminică din luna septembrie, între orele 17:00 și 20:00, se vor desfășura ateliere creative în zona Food Court. Acestea oferă participanților ocazia de a-și exprima creativitatea printr-o serie de activități interactive. Intrarea este gratuită, iar tematicile incluse vor cuprinde: realizarea unui robot din carton, păpuși din pompoane colorate, ramă foto mozaic, pictură colectivă și construirea unei catapulte. Campania prin care se oferă un card cadou de 30 lei la trei participări consecutive, confirmate prin trei ștampile în Jurnalul Atelierelor Creative, va continua până în iulie 2025.

Luna septembrie la Shopping City Sibiu vine cu ateliere, petreceri, parc de distracții și e-gaming

Petreceri lunare

Seria petrecerilor tematice continuă în luna septembrie cu evenimentul „O zi în Neverland„, programat pentru data de 21 septembrie, între orele 15:00 și 18:00, în zona Info Point. Personaje precum Tinker Bell, Peter Pan și piratul Jack îi vor întâmpina pe cei mici și nu numai cu un spectacol de teatru, jocuri, concursuri și o ședință de fotografii. 

Parcul de distracții Red Luna Park

Începând cu data de 4 septembrie, Red Luna Park își deschide porțile în parcarea Shopping City Sibiu, în zona KFC Drive. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Parcul oferă o varietate de atracții, precum carusele, trenulețe, banchete rotative și mașinuțe electrice, accesul la fiecare fiind posibil pe baza de jetoane. În cadrul parcului de distracții, va fi organizată și o activare SPOT, unde promoterii vor oferi premii instant la instalarea și activarea aplicației SPOT, după setarea Shopping City Sibiu ca centru comercial preferat. Programul promoterilor va fi de vineri până duminică, între orele 17:00 și 22:00.

Eveniment de e-Gaming

Pe 7 septembrie, Shopping City Sibiu va găzdui un eveniment special de e-gaming, dedicat pasionaților de jocuri electronice. În cadrul acestuia, eSports Gateway va organiza două turnee de gaming, adresate fanilor FC24 și Counter-Strike 2. Evenimentul se va desfășura într-un spațiu special amenajat în zona magazinelor CROPP-Noriel, între orele 12:00 și 20:00. Competițiile sunt deschise tuturor, indiferent de nivelul de experiență, iar înscrierea este gratuită. Premiile includ o precomandă la FC25 pe platforma dorită pentru câștigătorul turneului FC24 și periferice de gaming pentru cei mai buni jucători de Counter-Strike 2 (1v1)

Shopping City Sibiu rămâne un loc de referință pentru divertisment și experiențe memorabile, cu un program variat de activități care continuă să surprindă și să încânte publicul de toate vârstele.

Mai multe detalii despre programul complet al atelierelor și evenimentelor centrului comercial pot fi găsite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.  

Luna septembrie la Shopping City Sibiu vine cu ateliere, petreceri, parc de distracții și e-gaming

Ultima oră