UPDATE Accident grav la Rășinari. Un șofer de 25 de ani, dus la spital (foto)

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe Drumul Județean 106A, la intrarea în localitatea Rășinari.

Actualizare

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a rămas încarcerat în urma unui accident rutier petrecut pe DN1, în zona Sibiu. Echipajul de descarcerare a intervenit prompt pentru a-l extrage, iar victima a fost preluată de echipajul SMURD. Tânărul a fost asistat medical la fața locului și transportat conștient la UPU Sibiu, având un traumatism la picior și multiple contuzii și escoriații.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiștii rutieri, accidentul a implicat un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din Rășinari și o autobasculantă condusă de un bărbat de 49 de ani din Roșia. Cele două vehicule circulau din sensuri opuse, iar se pare că șoferul autobasculantei a pătruns pe sensul opus de mers, provocând coliziunea. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului.

Știre inițială

”În accident sunt implicate o autobasculantă și un autoturism, însă revin cu detalii în ceea ce privește accidentul.Traficul rutier în acest moment este blocat.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere intervin de urgență la intrarea în localitatea Rășinari la un accident rutier.

”Din primele informații o persoană are nevoie de intervenția de intervenția echipajului de descarcerare. Intervenția este în desfășurare, revin cu date.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

UPDATE Accident grav la Rășinari. Un șofer de 25 de ani, dus la spital (foto) UPDATE Accident grav la Rășinari. Un șofer de 25 de ani, dus la spital (foto)

Ultima oră