Spectacoul ”Concert în 4” revine pe scena teatrului ”Gong”. Deja s-au vândut toate biletele

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă „Concert în 4” cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. Evenimentul va avea loc duminică, 15 septembrie, de la ora 17:00. Toate biletele puse în vânzare au fost deja epuizate. 

„Concertul programat la jumătatea lunii septembrie e o bucurie ce aduce împreună prieteni din lumea teatrului. Ada Milea se va afla la Sibiu timp de o lună de zile unde va coordona repetițiile pentru o nouă producție a Teatrului Gong, ce va avea premiera toamna aceasta. Pregătim un spectacol muzical, cu mult umor, ce are la bază texte de Florin Bican.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Nici muzică, dar nici teatru, sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico – triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât! Concertul are o durată de aproximativ 1h10min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Costul unui bilet este 12 lei, tarif unic.

Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru mai multe detalii legate de biletul flexibil și avantajele acestuia, vă rugăm să citiți regulamentul evenimentelor.  

Ultima oră