SCAF 2024 debutează pe 7 septembrie la Sibiu cu expoziții, concerte și video mapping

Sibiu Contemporary Art Festival (SCAF), cel mai important festival de artă contemporană din sud-estul Europei, se deschide sâmbătă, 7 septembrie. Evenimentul va include o serie de activități culturale și artistice, precum expoziții, concerte și spectacole de video mapping.

Programul de sâmbătă începe la ora 10:00, cu deschiderea expozițiilor, urmată de Campus Experience la PEDA, de la ora 16:00. Seara se încheie cu un concert al trupei FiRMA, la ora 21:00, în curtea Mănăstirii Ursulinelor și cu un spectacol de video mapping, „Art Symphony”, între orele 22:00 și 23:00.

Duminică, 8 septembrie, la ora 17:00, va avea loc vernisajul oficial al festivalului, cu acces pe bază de invitație. Seara va continua cu un nou show „Art Symphony” între orele 21:30 și 23:00.

Biletele pot fi achiziționate online pe iaBilet.ro sau de la casele de bilete ale locațiilor participante. Costurile variază între 9 și 50 de lei, în funcție de locație și tipul de acces.

SCAF va avea loc în mai multe locații din Sibiu, printre care Mănăstirea Ursulinelor, Piața Mare, Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Contemporană și Muzeul Cinegetic.

Festivalul promite o experiență culturală inedită pentru toți iubitorii de artă.

SCAF 2024 debutează pe 7 septembrie la Sibiu cu expoziții, concerte și video mapping

Ultima oră