Fiica miliardului George Copos face performanță în echitație pentru Sibiu. ”Visez să ajung la Jocurile Olimpice

Fiica fostului patron de la Rapid București, George Copos impresionează la Team Bucur, fiind în lotul național de echitație și multiplă campioană la categoria ei de vârstă.

La doar 13 ani, Daria Copos se pregătește intens cu Ionel Bucur și are deja multe medalii naționale. Daria Maria este fiica miliardarului George Copos din relația cu Elena Stoica și visează cu ochii deschiși să participe cu naționala de echitație la Jocurile Olimpice.

”Visul meu este să reprezint România la Jocurile Olimpice. Știu că am voință, iar cu ajutorul oamenilor care sunt lângă mine și mă susțin, voi putea ajunge la acest vis. Este țelul meu în sport. Când reprezint România sunt foarte mândră, suntem o echipă la lot, mă simt incredibil. Când am început sportul acesta, dacă mi-ar fi spus cineva că la 13 ani voi reprezenta România, nici nu credeam, este un sentiment unic”, a declarat Daria Copos pentru ”sportsnet.com”

Daria a început aventura în echitație când avea doar nouă ani și a avut o creștere fulminantă. În doar doi ani a ajuns să facă parte din echipa națională a României, alături de care a câștigat locul 1 la Grand Prix-ul de la Linz (2024), locul 1 la Cupa Națiunilor (Samorin, Slovacia, 2024), precum și titlul de campioană națională la copii 2 (2024), Cupa României la copii 2 (2023 și 2024) și Cupa Federației (2023).

Daria are trei cai și îi antrenează zilnic,  astfel că petrece mai mult timp cu ei decât cu prietenii și colegii de la școală. ”Am trei cai, în fiecare zi fac antrenament cu fiecare. Am antrenamente de sărituri, de dresaj, iar performanta pentru mine înseamnă să fii dedicat, să mergi la multe concursuri, să ai grijă de cai și de nevoile lor. Mereu încerc să petrec cât mai mult timp cu ei, pe lângă sport vreau să am și o conexiune cu ei, pentru că sunt animale unice. Nu prea petrec timp cu prietenii de la școală, petrec mai mult timp cu caii mei, nu am timp de multe lucruri. Părinții nu au nicio legătură cu echitația, mă susțin, caii sunt ca niște nepoți pentru ei. Nu s-au urcat niciodată pe cai și nici nu cred că o vor face”, a mai spus campioana la echitație.

Fiica miliardului George Copos face performanță în echitație pentru Sibiu. ”Visez să ajung la Jocurile Olimpice

Ultima oră