Bătaie într-un club din Sibiu. Un bărbat a ajuns la spital
foto: arhivă

Un sandal de amploare a izbucnit sâmbătă noaptea la un club din Sibiu. Un bărbat de 42 de ani a bătut doi tineri, o fată și un băiat. Toți cei implicați în scandal consumaseră alcool în seara respectivă. 

Mai mulți polițiști au intervenit sâmbătă noaptea, într-un club din Sibiu, unde un bărbat a lovit o femeie de 28 de ani și un bărbat de 29 de ani. Agresorul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 03.05, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină într-un local din municipiul Sibiu, unde un bărbat ar fi lovit două persoane.

La locul incidentului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani și o femeie în vârstă de 28 de ani, ambii sibieni, care au declarat că ar fi fost loviți de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, sibian, acesta părăsind ulterior localul.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a constatat că, în timp ce se aflau în local, pe fondul consumului de alcool, între cele trei persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 42 de ani lovindu-i pe celălalt bărbat și pe femeie.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să se stabilească întreaga situație de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Ultima oră