Bărbat din Porumbacu de Jos reținut pentru producere ilegală de coniac. S-au confiscat peste 1.100 de litri de alcool

Bărbat reținut în Porumbacu de Jos pentru comercializarea ilegală de alcool.

La 2 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au reținut un bărbat de 54 de ani din Porumbacu de Jos, suspectat de deținerea și comercializarea ilegală de alcool etilic și băuturi spirtoase, inclusiv coniac, în afara antrepozitului fiscal.

Cercetările au relevat că, începând cu anul 2020, bărbatul ar fi evitat plata taxelor și accizelor prin vânzarea ilegală a alcoolului. Pe 23 august, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului, confiscând 1.100 de litri de alcool.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața parchetului pentru aplicarea măsurilor preventive. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Bărbat din Porumbacu de Jos reținut pentru producere ilegală de coniac. S-au confiscat peste 1.100 de litri de alcoolBărbat din Porumbacu de Jos reținut pentru producere ilegală de coniac. S-au confiscat peste 1.100 de litri de alcool

Ultima oră