Antwi, primele impresii după transferul la FC Hermannstadt (video)

Fundașul dreapta Nana Antwi (24 de ani) a ajuns marți la FC Hermannstadt, fiind împrumutat pentru un sezon de la FCSB. 

Ghanezul Antwi a bifat 4 apariții în Superliga, dar nu a mai fost dorit de Gigi Becali în lot, după revenirea lui Pantea. Inițial, jucătorul ghanez a refuzat să vină la Sibiu, dar a cedat după ce Becali l-a anunțat că nu îl va da ân altă parte.

Astfel, la primul său interviu pentru paginile oficiale ale clubului, ”Racheta” s-a declarat extrem de încântat de echipa sibiană.

”Cred că FC Hermannstadt va avea un sezon grozav și mă bucur să fac parte din această echipă. Îmi place clubul, îmi place cum joacă echipa. Sunt aici să joc bine și să ajut. Am vorbit cu Baba Alhassan despre FC Hermannstadt, îmi place aici și îmi doresc să fac parte din această familie. El mi-a zis că este o echipă bună, cu un antrenor bun, așa că îmi place aici. Sibiul este top.  Le transmit fanilor că în acest sezon vom da tot ce avem mai bun pentru a ne atinge obiectivele” a declarat Nana Antwi pentru pagina oficială a clubului FC Hermannstadt.

Acesta va efectua miercuri primul său antrenament sub comanda lui Marius Măldărășanu. El se va lupta pentru postul de titular al postului de fundaș dreapta cu Tibi Căpușă. ”Eu am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali, iar dânsul va suporta şi salariul lui Antwi. Măldă şi l-a dorit foarte tare pe Antwi, iar de miercuri îl va avea sub comanda sa la antrenamente” a anunțat recent Claudiu Rotar, unul dintre acționarii clubului sibian.

Ultima oră