Zilele mocăniței, în weekend la Sibiu. Locomotiva cu abur, scoasă la defilare
Asociația Prietenii Mocăniței anunță că rămân la programul de vară și weekend-ul viitor, când va fi organizat mult așteptatul eveniment „Zilele Mocăniței”.
Turiștii și sibienii care își doresc să admire peisajele de poveste de pe Valea Hârtibaciului sunt așteptați la o plimbare cu mocănița cu abur. În weekend-ul viitor mocănița va avea trei curse atât sâmbătă, cât și duminică.
Zilele Mocăniței îi așteaptă pe sibieni și pe turiști la Cornățel. „Pe 7 și 8 septembrie, pregătește-te pentru curse cu ”aburoasa” pe Valea Hârtibaciului. În ambele zile cursele vor fi de la 10:00, 12:30 și 15:00. Noi venim cu locomotiva cu abur și dispoziția bună. Voi doar trebuie să veniți cu zâmbetele și energia pozitivă cu care ne încărcați mereu”, transmit reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței.
Durata călătoriei va fi de aproximativ o oră și jumătate. În stația Hosman trenul face pauză 15 minute pentru manevrele de întoarcere a garniturii. Copiii între 3 și 18 ani beneficiază de reducere, iar cei sub 3 ani călătoresc gratuit dacă sunt ținuți în brațe de părinți. prețul biletelor încep de la 30 de lei și pot fi achiziționate online.

Ultima oră