avaria de la conducta de apă de la gura râului, va afecta sibiul și șelimbărul precum și cisnadia
FOTO: arhivă

În urma unei avarii la conducta de aducțiune DN 1000mm de la Gura Râului, se vor efectua lucrări de remediere marți, 3 septembrie, începând cu ora 5.

Intervențiile vor putea cauza scăderi de presiune în toată aria de operare a municipiului Sibiu și, începând cu orele amiezii, sistarea furnizării apei potabile în anumite zone. Aceste zone includ blocuri cu înălțime mai mare de patru etaje, cartierul Arhitecților, localitățile Șura Mică, Poplaca, Șelimbăr, Cristian și Ocna Sibiului.

Se estimează că lucrările vor fi finalizate între orele 22-24 ale aceleași zile, iar ulterior vor fi realizate manevrele de repunere în funcțiune a întregului sistem de alimentare cu apă potabilă. După finalizarea lucrărilor, se va repune sub presiune magistrala de transport apă brută, pentru a asigura reluarea furnizării apei la parametrii normali cât mai repede posibil.

Apă Canal Sibiu își cere scuze pentru disconfortul creat și va pune la dispoziția consumatorilor apă de utilizare menajeră prin intermediul a trei autospeciale ce vor staționa în zonele afectate. Pentru mai multe informații, abonații pot contacta Call Center-ul la 0269962 sau Dispeceratul la 0269222777.

Ultima oră