marius măldărășanu refuză prelungirea acordului cu fc hermannstadt. va pleca la finalul sezonului
Credit photo: Cristina Spătăcian Photography

Conducerea clubului FC Hermannstadt a încercat să deschidă discuțiile cu Marius Măldărășanu pentru prelungirea acordului scadent vara viitoare, dar s-a lovit de refuzul tehnicianului. 

După victoria de răsunet de la Sibiu, 2-0 cu FCSB, acționarul clubului FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a anunțat că îi va propune antrenorului Marius Măldărășanu prelungirea contractului scadent în vara anului viitor.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu, după setul realizat de FC Hermannstadt cu Poli Iași: ”Intrăm în istorie” (video)

Tehnicianul a nu a uitat însă momentele dificile din startul acestui sezon, când presa centrală a lansat ideea că acționarii clubului negociază cu Adi Mutu.

”Dorim să îi propunem lui Măldărășanu prelungirea contractului cu Hermannstadt pentru încă doi ani. El se află la noi de patru ani, iar noi îl respectăm și vrem să continuăm cu el” a anunțat acționarul Claudiu Rotar după succesul cu FCSB.

CITEȘTE ȘI: Ofertă de ultimă oră pentru Măldărășanu din partea celor de la FC Hermannstadt

Măldărășanu a refuzat însă din start orice negociere cu FC Hermannstadt în privința prelungirii contractului, semn că este decis să plece de la echipă în vara anului 2025, când expiră acordul.   ”Știți că acum o lună și jumătate eram undeva destul de jos, tensiuni, presiuni, atmosferă destul de urâtă. Trăirile nu sunt așa plăcute, la finalul unui campionat dacă realizezi ceva e frumos, dar nu vreau să mai trec prin așa ceva” a declarat Măldă la finalul jocului de sâmbătă seara, 6-2 cu Poli Iași.

Aflat la al patrulea sezon la Sibiu, tehnicianul este plătit de club cu 10.000 euro lunar.

 

Ultima oră