doi frați din brădeni dați dispăruți de familie. dacă îi vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută doi frați minori, care au plecat de acasă fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 31 august a.c., în jurul orei 17.00, o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13.30, cei doi copii ai săi, *VARGA ANA ISABEL, în vârstă de 14 ani, și VARGA FLAVIUS, în vârstă de 16 ani* , au plecat împreună de la domiciliu, din localitatea Brădeni, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.” transmite Politia Sibiu.

Semnalmente VARGA ANA ISABEL: înalțime 1,50 m, greutate 35 kg, păr șaten lung și prins la spate, ochi căprui.
La momentul plecării, minora ar fi purtat un maiou de culoare neagră, o fustă de culare neagră și o pereche de sandale de culoare neagră.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Semnalmente VARGA FLAVIUS: înalțime 1,70 m, greutate 60 kg, păr blond, ochi albaștri.

La momentul plecării, minorul ar fi purtat pantaloni scurți de culoare neagră, o bluză cu mânecă lungă de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră.
Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cei doi minori sunt cunoscuți cu plecări repetate.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste două persoane sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră