școala 18 primește totuși containere pentru clase modulare
Sursa: Facebook/Diana Mureșan

Școala Gimnazială nr. 18 din Sibiu primește două containere pentru clase modulare. Anunțul a fost făcut de un consilier local, la o zi după ce un părinte și-a arătat nemulțumirea față de municipalitate fiindcă nu a răspuns pozitiv cererilor din ultimii doi ani prin care s-a solicitat achiziționarea unor astfel de containere. 

Vicepreședintele Asociației Părinților din Sibiu a cerut lămuriri, joi, în Consiliul Local, cu privire la soluțiile dispuse pentru evitarea supraaglomerării Școlii 18, acolo unde învață fiul său. Sibianul a precizat că, în ultimii doi ani, au fost adresate municipalității mai multe cereri pentru achiziționarea de containere modulare pentru elevi, pentru a nu face cursuri după-amiaza, dar răspunsul nu a fost pozitiv. 

Citește și: Una dintre cele mai aglomerate școli din Sibiu nu primește containere pentru elevi. Primăria nu ia în seamă criticile părinților

Primarul și aleșii locali nu au avut nicio reacție joi în Consiliul Local, atunci când vicepreședintele Asociației Părinților din Sibiu a expus problemele de la această școală. Vineri însă, Diana Mureșan, consilier USR, a anunțat că a fost deja livrat un container, iar luni va fi livrat al doilea. 

școala 18 primește totuși containere pentru clase modulare
Sursa: Facebook/Diana Mureșan

„Deoarece din partea Primăriei nu a apărut încă o informare a actualizării situației referitoare la containerele de la Școala 18, vreau să împărtășesc informațiile pe care le-am primit ieri în consiliul de administrație și anume că se vor primi două containere care vor fi amplasate în spatele sălii de sport.

Azi a fost livrat primul, urmând ca luni să mai fie livrat cel de-al doilea și să se treacă la montarea lor. Fiecare container, cu o suprafață de 55 metri pătrați, va găzdui o sală de clasă”, a scris Mureșan pe Facebook.

Ultima oră