începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

 Festivalul I LOVE ȘOPA aduce pe scenele sale peste 10 dintre cei mai în vogă artiști și DJ la ora actuală din România.

Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Smiley, Andia, Grasu XXL, Puya, Mario Fresh și Guess Who, concertează pe scenele din Pădurea Șopa! Sllash & Doppe, Dobrikan, Afgo & Lemon, DJ Optick și mulți alții, mixează la I Love Șopa. Intrarea este liberă!

Accesul cu mașina va fi interzis, dar organizatorii vin cu mai multe soluții alternative: bicicleta, taxi, Bolt, Uber și autobuzele I Love Șopa.

Cel mai așteptat eveniment muzical revine în cea mai frumoasă locație de evenimente outdoor din județul Sibiul. Așa că dacă v-ați făcut un alt program pentru perioada 30 august – 1 septembrie, ar cam fi bine să îl schimbați.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Diversitatea și interactivitatea fac din ”I LOVE ȘOPA” un eveniment pe toate gusturile. Fie că ești iubitor de muzică pop, rap, electro, rock sau dance, la festival există câte ceva pentru toată lumea.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Stilurile muzicale prezente în line-up-ul de la ”I LOVE ȘOPA” sunt pentru toate gusturile. Organizatorii s-au gândit să ofere experiențe de neuitat pentru public și tocmai de aceea numele prezente pe scenele festivalului sunt printre cele mai apreciate la nivel național și chiar și internațional.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Pe 30 august Andra, Irina Rimes și Grasu XXL urcă pe scena principală a festivalului, iar pe 31 august se anunță o nouă seară fabuloasă pentru că sunt programate concerte cu Carla’s Dreams, Mario Fresh și Guess Who. începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!Pe 1 septembrie este rândul lui Smiley, Andia și Puya, să electrizeze publicul cu recitalurile lor.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Seri electrizante cu cei mai buni DJ

Experiențele muzicale de la ”I LOVE ȘOPA” se anunță a fi memorabile și pentru iubitorii de muzică electronică. Pe scena special amenajată pentru ei, vin la platane câțiva dintre cei mai apreciați DJ din țară dar și din Sibiu.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Sllash & Doppe și Dobrikan, sunt la platane în prima zi pe Forest Stage, dar de warm up se ocupă Mate și Cipi Hampu. Sâmbătă, 31 august, atmosfera va fi cel puțin la fel de incendiară pentru cu Afgo & Lemon și DJ Optick, asta după ce Mihnea și Sebastrian ne fac ”încălzirea”.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Duminică aduc muzică bună pe aceeași scenă Los Vagabondos, Roberto și Zymea.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Gurmanzii așteptați la un adevărat răsfăț culinar

Pentru ca ”mix-ul” festivalului să fie complet, organizatorii vor amenaja și o zonă de street food în care peste 10 food-truck-uri gătesc la foc continuu. Fie că vorbim de burgeri suculenți, de souvlaki grecesc sau mâncare mexicană, cu siguranță se găsește pentru fiecare festivalier câte ceva bun de savurat.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Andreeas Greek Taverna, Noodle Box, Churros Pokka, Two Chefs, Schassburger, Sandwichology, Street Bites, Pokka Mexican, Rotiseria sau Olha sunt doar câteva din food-truck-urile care vă așteaptă să le treceți pragul.

Aduceți și copiii la I Love Șopa!

Dacă vă gândiți să aduceți și pe cei mici la I Love Șopa, atunci să știți că au ce face la festival.

Copii au parte de ateliere de creație, tobogane și spații special amenajate. Jocurile de perspicacitate și interacțiune sunt și ele în programul pregătit pentru cei mici.

De asemenea o plimbare cu bicicletele pe traseele din Pădurea Șopa este oricând binevenită.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Cum ajungem la festival? Cu bicicleta, taxi, Bolt, Uber și autobuzele I Love Șopa!

Organizatorii vin cu câteva precizări și detalii importate în ceea ce privește modalitatea de a ajunge la eveniment.

”Știm că anul trecut ați vrut să ajungeți la noi dar n-ați putut, așa că anul acesta cu ajutorul vostru avem soluția: lăsați mașinile acasă! De restul ne ocupăm noi”, transmit cei care organizează festivalul.

Pentru că se preconizează un număr mare de participanți la festival pentru fluidizarea traficului în zonă, anul acesta accesul pe drumul către Pădurea Șopa este permis doar pentru biciclete, taxiuri și mașini de tip ride sharing (Bolt, Uber). Drumul este închis pentru orice alt tip de mașină sau vehicul, inclusiv motociclete și ATV-uri.

Festivalierii vor avea la dispoziție mijloace de transport în comun care vor circula în flux continuu.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

De unde luăm autobuzele I Love Șopa și cât costă biletul

I Love ȘOPA Bus va circula pe 30, 31 august și 1 septembrie pe traseul:

Parcare KFC, Shopping City Sibiu și retur.

Programul general al autobuzelor este între 12:00-03:00. Acestea vor circula cu frecvență redusă între 12:00-16:00 și 00:00-03:00 (câte 4 curse pe oră, cu plecare la oră fixă și la și 30 de minute din stația KFC și respectiv la și 15 minute și respectiv la și 45 de minute de la Șopa).

În intervalul 16:30-23:30 autobuzele vor circula în flux continuu!

Prețul unui bilet este de 7 lei/persoană per călătorie, iar acestea se pot procura din cele două stații de îmbarcare, respectiv parcarea KFC (Shopping City Sibiu) și stația special amenajată la Pădurea Șopa.

Important de reținut pentru toți cei care vin cu autobuzul este și faptul că se acceptă doar plata tip cash.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Autobuz special pentru locuitorii din Veștem, Mohu și Bungard

Locuitorii din satele aparținătoare Șelimbărului au la dispoziție un autobuz pentru transportul la festivalul ”I Love Șopa”. Acesta va circula în 30, 31 august și 1 septembrie, pe traseul Veștem – Mohu – Bungard – Șelimbăr – Pădurea Șopa.

Plecările din Veștem sunt programate la orele 15:30, 16:30 și 17:30, cu oprire la Mohu (15.45, 16:45, 17:45), Bungard (16:00, 17:00, 18:00), Șelimbăr (16:15, 17:15, 18:15) și sosire la I Love Șopa la orele 16:30, 17:30 și 18:30. Pentru întoarcere sunt programate curse la 22:30 și 23:30.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Nu ratați Șopa Forest Race!

Menționăm că în cadrul evenimentului va avea loc și ”Șopa Forest Race”. Cea de-a treia ediție a concursului de ciclism și alergare Șopa Forest Race va avea loc pe 31 august, de la ora 9.00, în Pădurea Șopa.

Șopa Forest Race este un concurs de ciclism MTB și alergare. Concursul se desfășoară în Pădurea Șopa pe o serie de trasee, alcătuite în funcție de dificultate și vârstă.

Programul general al festivalului este de la 12.00 la 3.30 pe 30 și 31 august și de la 12.00 la 1.30 pe 1 septembrie.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

I LOVE ȘOPA se desfășoară între 30 august și 1 septembrie și este un eveniment organizat de Primăria Șelimbăr cu sprijinul Consiliului Local Șelimbăr. Intrarea la festival este liberă!

Parteneri de eveniment: GLO, GLS, Magnolia Residence, PE FOC.Ro, Shopping City Sibiu, Soma, Vreau Reclamă și Backyard X.începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa! începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa! începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa! începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa! începe ”i love șopa”! trei zile de concerte cu andra, carla's dreams, irina rimes, smiley, andia, grasu xxl, puya, mario fresh și guess who la festivalul din pădurea șopa!

Ultima oră