antrenorul de la csc șelimbăr, optimist înainte de meciul cu ungheni: ”suntem într-o perioadă bună”

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Cisnădie, cu Unirea Ungheni, în meci contând pentru etapa a cincea. 

CSC Șelimbăr și Unirea Ungheni au disputat până acum doar trei jocuri în Liga 2, fiecare având câte o restanță cu Corvinul. ”Călăreții roșii” au 4 puncte și sunt pe locul 12, în timp ce Ungheni este pe locul 20, cu doar 1 punct.

Antrenorul șelimbărenilor, Constantin Schumacher își avertizează elevii că jocul contra mureșenilor de la Cisnădie va fi unul dificil.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă bună, care ne-a și bătut în meciurile de pregătire, știm valoarea lor, mai ales că au jucat miercuri și meci de cupă. Normal trebuie să fim mai odihniți ca ei, trebuie să ne facem jocul, să știm ce avem de făcut, suntem într-o perioadă bună și vrem să o continuăm. Le atrag atenția jucătorilor mei că trebuie să aibă o determinare 100% , pentru că este un meci dificil, în care trebuie să demonstrăm că suntem echipa mai bună. Pentru noi vine o pauză de o săptămână, ne ajută, suntem destul de puțini sper să ne încărcăm bateriile, dar important este ca meciul de sâmbătă să fie tratat cu maximă seriozitate, iar după să avem cele două săptămâni de pregătire într-un mediu mai relaxat și să ne bucurăm la final” a declarat antrenorul Constantin Schumacher.

Nu vor juca la gazde Bogdan Rotar și Beni Hanzu, care sunt accidentați.

Biletele vor fi disponibile sâmbătă, la casieria Stadionului Măgura. La Tribuna 1, biletele costă 30 lei, iar la Tribuna 2 prețul lor este de 20 lei.  Copiii cu vârsta de până la 14 ani, cât și persoanele aflate la pensie au intrarea gratuită la Tribuna 2!

 

 

 

Ultima oră