restricții majore de trafic în sibiu pentru lucrări și evenimente sportive

Comisia de sistematizare a circulației a emis în ședința de miercuri, 28 august, o serie de avize pentru închideri ale traficului sau restricționări temporare ale acestuia: 

  • Str. Salcâmilor, de la str. Cireșului și până la str. Gorunului, se închide circulației auto până în 14 decembrie 2024 pentru execuția lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare, parte din proiectul de modernizare a acestei străzi care va asigura accesul spre viitorul Complex pentru agrement și sport Gușterland. Str. Gorunului poate fi utilizată ca rută ocolitoare. 
  • Pe str. Argeșului, tronsonul dintre str. Goethe și Calea Dumbrăvii, circulația se va închide pentru scurt timp, vineri, 30 august, între orele 09.00 – 14.00. Măsura este necesară pentru instalarea și operarea unei macarale de mari dimensiuni și tonaj cu ajutorul căreia se vor descărca și amplasa structuri modulare în curtea școlii I. L. Caragiale, acestea urmând să fie utilizate ca săli de clasă suplimentare. Tronsonul închis va putea fi ocolit pe traseul str. O. Goga – str. Bahluiului – Calea Dumbrăvii. 
  • Pentru desfășurarea competiției Binder Lake Triathlon 2024 care va avea loc duminică, 1 septembrie, a fost avizată restricționarea circulației pe o singură bandă, în intervalul orar 10.00 – 12.30, pe traseul competiției, alcătuit din străzile Țiglari, Lacul Binder, Tractorului, Mozaicului, Varului, Calea Șurii Mici și retur. Șoferii sunt rugați ca în acest scurt interval orar să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare. 

Ultima oră