reglare de conturi ca-n filme pe drumul spre jina. doi bărbați reținuți pentru agresiune după o șicanare în trafic

Polițiștii din Miercurea Sibiului au reținut, la data de 28 august, doi bărbați din localitatea Jina, în vârstă de 34 și 57 de ani, după ce un incident de șicanare în trafic a degenerat într-o reglare de conturi ca-n filme. Cei doi sunt acuzați de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma unei altercații violente care a avut loc pe drumul dintre Dobârca și Poiana Sibiului.

Totul a început în jurul orei 15:30, când bărbatul de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism, l-a observat în fața sa pe un șofer de 52 de ani, și el din Jina. În timpul unei manevre de depășire, acesta l-ar fi acroșat intenționat în lateral, forțându-l să iasă în afara părții carosabile. Autoturismul victimei s-a oprit într-un șanț, suferind avarii.

După ce a provocat accidentul, șoferul de 34 de ani a oprit mașina și, împreună cu pasagerul său, bărbatul de 57 de ani, l-au atacat pe șoferul acroșat. Cei doi l-au lovit în mod repetat cu un obiect contondent, țintind capul, toracele și membrele acestuia. Ulterior, cei doi agresori au părăsit locul faptei.

Victima a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele informații, se pare că între cei trei bărbați exista un conflict mai vechi, care ar fi alimentat furia atacatorilor.

Poliția a fost alertată rapid printr-un apel la 112, iar în scurt timp, cei doi agresori au fost identificați și reținuți de către polițiștii din Miercurea Sibiului, pe raza localității Jina. În prezent, aceștia sunt cercetați penal pentru faptele lor, iar investigațiile continuă pentru a stabili toate circumstanțele acestui incident violent.

Ultima oră