impact violent între două autoutilitare în daia (foto)

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza la ieșirea din Sibiu spre Agnita. Două autoutilitare au intrat în coliziune. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit joi la un accident produs pe DJ 106, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Agnita, în zona localității Daia.

impact violent între două autoutilitare în daia (foto)

„În timp ce conducea o autoutilitară spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Sibiu, din cauze care urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă spre Agnita de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

impact violent între două autoutilitare în daia (foto)

Șoferul din județul Cluj și pasagerul care îl însoțea, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Agnita, au suferit vătămări corporale. În sprijinul lor au venit echipaje SMURD și SAJ. „Echipajul SMURD a preluat o victimă de sex masculin în vârstă de aproximativ 50 de ani. A primit îngrijiri medicale la fața locului întrucât prezenta un traumatism la membrul superior și multiple excoriații. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Celălalt bărbat a fost asistat de ambulanță, el având traumatisme la picioare.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră