ancom avertizează utilizatorii de cartele preplătite să reîncarce la timp pentru a evita pierderea serviciilor

ANCOM i-a sfătuit pe utilizatorii de cartele preplătite să aibă grijă la termenul de expirare al creditului, astfel încât să nu se confrunte cu neplăceri. Pentru păstrarea serviciilor, aceasta trebuie reîncărcată în perioada prevăzută.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) le recomandă utilizatorilor de cartele preplatite să fie atenți la o serie de aspecte pentru a evita eventualele neplăceri.

Cartelele preplătite dau utilizatorilor control mai strict asupra consumului de voce și date și implică reîncărcarea periodică pentru a menține serviciile active, scrie Mediafax.

În cazul în care cartela nu este încărcată la timp, numărul de telefon poate fi pierdut, după perioada de grație.

În perioada de grație, utilizatorii pot primi apeluri, dar nu pot suna niciun alt număr în afara celor gratuite.

Pentru a evita problemele, aceștia sunt sfătuiți să verifice cu atenție planurile tarifare, promoțiile disponibile, termenul de valabilitate al opțiunilor și modalitățile de reînnoire a cartelei.

De asemenea, trebuie să se intereseze în legătură cu termenul de activare a opțiunilor suplimentare și perioada de grație stabilită de fiecare furnizor în parte.

În cazul eventualelor probleme legate de utilizarea cartelelor preplatite, utilizatorii trebuie să contacteze mai întâi furnizorii de servicii.

Dacă informațiile din Termenii și condițiile generale nu sunt destul de clare, se poate contacta ANCOM.

Ultima oră