investigații ct și radiologice gratuite, la spitalul orășenesc cisnădie

Cetățenii care necesita investigații radiologice și implicit computer – tomografice au posibilitatea să le efectueze gratuit,cu bilet de trimitere decontat de CJAS, la Spitalul Orășenesc Cisnădie începând cu data de 02.09.2024

Pentru a beneficia de serviciile imagistice, cetățenii trebuie săprezinte bilet de trimitere decontat de CJAS, iar în prealabil sa facă o programare la numărul de telefon 0369105098, interior 119, în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 08:00-14:00, iar marți între orele 14:00-20:00.

Ne bucurăm că am diversificat gama serviciilor medicale  oferite  cetățenilor, prin introducerea posibilității de a beneficia în mod gratuit de efectuarea unor investigații paraclinice tip computer tomograf și radiologie. În ultima perioada s-a investit constant în dotarea unității noastre sanitare cu aparatură performantă și uti, astfel încât populația orașului nostru să aibă acces de servicii medicale eficiente și de calitate„, a declarat ec. Mincă Maria Delia,Manager Spitalul Orășenesc Cisnădie.

 

investigații ct și radiologice gratuite, la spitalul orășenesc cisnădie

Dotarea cu aparatul computer-tomograf a avut loc în cadrul proiectului Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la Spitalul Orășenesc Cisnădie”, proiect  în valoare de 35 milioane lei, cu finanțare europeană.

Sunt încântată să mă aflu aici și să am posibilitatea de a ajuta pacienții pentru depistarea unor eventuale probleme și pentru a-i îndruma să ia o decizie cât mai corectă pentru îmbunătățirea stării dumnealor de sănătate”, a declarat dr. Dordea Alexandra Maria, medic radiolog în cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie.

Laboratorul de Radiologie și Imagistica Medicală funcționează în noua clădire a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnadie.

În cadrul Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Orășenesc Cisnădie sunt consultați anual aproximativ 18.895 de cetățeni.

Serviciile oferite populației în cadrul Ambulatoriul de specialitate sunt: Cardiologie, Medicină Internă, Psihiatrie, Pediatrie, Neurologie, Urologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, ORL, Chirurgie, Ginecologie, Oftalmologie, Radiologie și Imagistică Medicală.

Ultima oră