filiala sibiu a patronatului societăților din construcții și-a ales conducerea. constructorii sibieni au militat pentru menținerea profilului liceului tehnologic carol i
Cosmin Vîlcu, Directorul General al CONLAN SRL

Filiala Sibiu a Patronatului Societăților din Construcții (PSC), înființată în primăvara acestui an, și-a ales recent conducerea, formată din lideri și reprezentanți ai unor companii importante din domeniu.

Potrivit comunicatului organizației, președintele ales al filialei este Cosmin Vîlcu, Directorul General al CONLAN SRL. Alături de acesta, au fost aleși ca vicepreședinți: Cristian Pășcuțiu (TOTAL NSA AG CONSULTING SRL), Mihai Balaban (UNIMAT – Grup CON-A INVESTMENT HOLDING SRL), Victor Leția (BALTUR SIB SRL), Alexandru Priporeanu (PRO HART GROUP), Cornel Constantin Rabă (SOLID CONSTRUCT), Bogdan Luca (DAN-CON SRL), Alina Cornelia Țărean (RSBAURO SRL) și Constantin Gheorghe Novac (MGM CONSTRUCȚII GENERALE).

„Suntem dedicați consolidării industriei construcțiilor, creșterii reprezentativității noastre în fața autorităților și întăririi legăturilor cu comunitatea locală. În acest moment, prioritatea noastră principală este atragerea unui număr cât mai mare de membri, nu doar din sectorul construcțiilor, ci și din domenii conexe,” a declarat președintele ales, Cosmin Vîlcu.

Filiala PSC Sibiu își concentrează eforturile și pe sprijinirea Liceului Tehnologic de Construcții și Arhitectură Carol I. Organizația a jucat un rol activ în menținerea profilului distinct al liceului după ce un ordin de fuziune cu Liceul de Arte a fost emis, purtând corespondență cu Ministerul Educației în luna iulie. „Am acordat o atenție deosebită păstrării profilului distinct al Liceului Carol și ne-am implicat activ în demersurile de revocare a ordinului de fuziune. Suntem onorați de încrederea pe care Mitropolia Ardealului și Î.P.S. Dr. Laurențiu Liviu Streza ne-au arătat-o în acest demers,” a adăugat Vîlcu.

Filiala PSC Sibiu are o reprezentativitate regională, acoperind și județele Alba și Mureș, iar programele sale includ proiecte comunitare, certificări antreprenoriale, schimburi de experiență, formare profesională și investiții în diverse sectoare ale industriei construcțiilor, se mai menționează în comunicat.

Ultima oră