un jucător de la fc hermannstadt, în echipa ideală a etapei
Foto: FC Hermannstadt

Mijlocașul echipei FC Hermannstadt, Alessandro Murgia a fost inclus de specialiștii Ligii Profesioniste în echipa ideală a etapei 7 din Superliga.

Sandro Murgia a deschis scorul în minutul 56 al jocului FC Hermannstadt – FCSB 2-0, reușind să puncteze după centrarea lui Ianis Stoica. Pe lângă gol, însă, italianul a făcut un joc complet, fiind cel mai bun jucător de pe teren.

”Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) – Din nou, mijlocaşul sibienilor şi-a arătat clasa! A marcat şi a coordonat perfect jocul echipei” se arată pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

După plecările lui Alhassan și Sota, Murgia este cel care duce greul la mijlocul terenului pentru FC Hermannstadt, iar experiența sa căpătată la Lazio și naționala de tineret a Italiei aduce un plus important pentru echipa lui Marius Măldărășanu.

31 de meciuri, patru goluri şi două pase decisive sunt cifrele lui Alessandro Murgia în SuperLiga, competiţie în care a debutat la 4 septembrie 2023, în FC Botoşani – FC Hermannstadt 2-2.

Cu opt puncte din 7 etape, FC Hermannstadt este pe locul 9 în Superliga, la două puncte de zona de play-off.

un jucător de la fc hermannstadt, în echipa ideală a etapei
Foto: FC Hermannstadt

Ultima oră