spitalul județean sibiu a primit un monitor multiparametric avansat pentru camera de resuscitare
Sursa foto: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu are în dotare un nou aparat ultraperformant, care va contribui la salvarea de vieți în Camera de Resuscitare. Aparatul a fost achiziționat cu ajutorul unei sponsorizări venite de la o firmă sibiană, prin intermediul Asociației „Împreună pentru Sănătate”. 

Monitorul multiparametric avansat de funcții vitale, datorită caracteristicilor sale, va deservi pacienților critici tratați în Camera de Resuscitare și ajută la urmărirea parametrilor vitali. Aparatul a fost achiziționat de Asociația „Împreună pentru Sănătate”, mulțumită firmei Bramac Sibiu, care a oferit banii necesari.

„Dorim să mulțumim sponsorilor noștri pentru această donație extrem de utilă și ținem să asigurăm populația că acest efort vine în completarea preocupării colectivului UPU-SMURD Sibiu pentru asigurarea unui act medical de calitate”, a transmis dr. Bogdan Csillag, șeful Unității de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu.

Recent, Camera de Resuscitare a mai fost dotată cu trei tărgi performante, radiotransparente, radiografiile pentru pacienții critici, mai ales cei politraumatizați, putând fi efectuate direct de pe aceste tărgi. De asemenea, au fost achiziționate două aparate electrocardiograf și un aparat pentru vizualizarea venelor periferice (în vederea puncției venoase).


spitalul județean sibiu a primit un monitor multiparametric avansat pentru camera de resuscitare

Ultima oră