se schimbă vremea. marți posibil să plouă la sibiu

Prognoza meteo pentru 27 august: Vreme călduroasă cu episoade de instabilitate atmosferică.

În data de 27 august, vremea va continua să fie călduroasă, dar vor fi și episoade de instabilitate atmosferică. Regiunea sudică și vestica țării vor resimți în continuare canicula, cu temperaturi maxime ce pot atinge între 27 și 35 de grade Celsius, și disconfort termic ridicat, anunță presa națională.

Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorări și averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului, în special în Carpații Orientali, Moldova, Transilvania și local în alte regiuni. Izolat, în zona Carpaților Orientali, cantitățile de apă vor depăși 30-40 l/mp. Temperaturile minime vor varia între 10 grade Celsius în estul Transilvaniei și 24 de grade Celsius pe litoral, cu o posibilitate de noapte tropicală în Dealurile de Vest.

În cursul zilei, vremea va deveni în general instabilă, cu cer variabil, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în special în jumătatea estică a țării și în zonele montane. Izolat, se pot înregistra cantități de apă ce vor depăși 30-40 l/mp și poate cădea grindină. Presiunea atmosferică va fi ușor variabilă.

Ultima oră