schimbări majore în echipă la fc hermannstadt pentru meciul din cupă de la focșani
Foto: Sportul Ilustrat

FC Hermannstadt joacă miercuri, de la ora 17.30, în play-off-ul Cupei României la Focșani, cu CSM, echipă care evoluează în Liga 2. 

Pentru a ajunge din nou în grupele Cupei României, echipa lui Marius Măldărășanu trebuie să elimine pe CSM Focșani 2007, formație nou-promovată în Liga 2. Focșaniul are 1 succes și 3 eșecuri în Liga 2, iar în turul precedent al cupei a eliminat pe Sporting Liești.

Sibiul debutează în cupă odată cu jocurile din play-off și are ca obiectiv un traseu cât mai lung în competiție.

”Nu am putut să ne bucurăm de victoria cu FCSB, la două zile avem meci de cupă. Marți plecăm la Focșani, este o deplasare lungă,  facem cam 7 ore, cu toții ne dorim foarte mult să mergem mai departe în grupă. Încrederea echipei trebuie să craescă, este o săptămână grea, cu trei meciuri, ar fi senzațional să ieșim din ea cu maxim” a anunțat Marius Măldărășanu.

Tehnicianul sibienilor a anunțat deja multe schimbări în echipă pentru jocul de miercuri, de la Focșani. Și în sezonul precedent, FC Hermannstadt a atacat jocurile de cupă cu a doua garnitură. Din lot lipsesc în continuare Markovic și Selimovic, accidentați, dar și noul venit Buș.

Echipă probabilă: Muțiu – Căpușă, Bejan, Ionuț Stoica, Ciubotariu – Kujabi, D. Iancu – Mihart, Deaconu, R. Popescu – Neguț.

Ultima oră