itm cercetează cazul bărbatului mort la slimnic. sorin a fost lovit în cap de un scripete

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a decedat luni la Slimnic după ce l-a lovit un scripete în cap. Omul efectua o lucrare publică în momentul accidentului. Cazul este cercetat de ITM Sibiu. 

O echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu cercetează cazul bărbatului de 49 de ani decedat luni dimineață în Slimnic. Sibianul efectua lucrări de extragere a unei pompe dintr-un puț de apă în momentul în care a fost lovit de un scripete care s-a desprins accidental de punctul de susținere. 

„Inspectoratul Teritorial de Muncă a început de ieri cercetările. La momentul acesta nu putem comunica dacă a fost sau nu un accident de muncă. După finalizarea cercetările vom transmite. Cert este că a fost un accident mortal. Persoana decedată era salariată și se afla în timpul programului de lucru”, a precizat Alexandru Stănilă, inspectorul șef al ITM Sibiu. 

Potrivit primarului din localitate, bărbatul era angajat al unei firme contractate pentru a efectua o lucrare publică. 

„Știu că efectua o lucrare la puțul public, se schimba o pompă la puț. Bărbatul era angajat la o firmă, iar firma respectivă are contract cu primăria. Au intrat autoritățile competente pe rol și fac partea de documentație. E greu, o tragedie într-adevăr. Era din localitate de la noi”, a precizat Adrian Aron Nan, primarul comunei Slimnic. 

Bărbatul decedat se numea Sorin Encea și avea doi copii. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost transmise pe rețelele de socializare în urma tragediei. 

Ultima oră