încăierare între bețivii „de serviciu” din gara de la sibiu. a fost nevoie de intervenția poliției (video)

Mai multe persoane s-au luat la bătaie în fața Gării din Sibiu. Persoanele implicate în conflict se aflau în stare de ebrietate. La scurt timp de la declanșarea incidentului a intervenit un echipaj de poliție.

Imaginile surprinse de un martor arată o femeie care discută în contradictoriu cu un bărbat, apoi îl lovește cu palma. În replică, acesta ripostează, însă este imediat atacat de un alt bărbat, care pare să o apere pe femeie, lovindu-l de mai multe ori.

Martorul incidentului a declarat că astfel de situații se petrec zilnic sau cel puțin o dată la două zile. Bărbatul a spus că nu a sunat la 112 pentru a reclama bătaia, explicând că, într-un caz similar din trecut, când a raportat un incident, a fost amendat deoarece persoanele implicate au plecat înainte de sosirea autorităților.

„Au mai fost cazuri și i-am chemat, până atunci oamenii au plecat și am luat tot eu amenzi. Eu aș putea să sun dar ei pleacă și tot eu iau amendă. Ei tot timpul fac circ și panaramă pe aici. Dacă nu e o zi, a doua zi trebuie să fie”, a spus bărbatul.

Autoritățile fac apel la cetățeni ca, în astfel de cazuri, să sune la numărul de urgență 112 dacă au informații despre fapte care pun în pericol viața sau bunurile unei persoane. Forțele de ordine vor interveni rapid, conform atribuțiilor lor, pentru a gestiona situația.

Poliția face cercetări pentru lovire și alte violențe

În cele din urmă, o persoană a apelat la 112, iar la fața locului au sosit prompt polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Sibiu. Victima a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 14.15, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în apropiere de Gara CFR Sibiu, pentru aplanarea unei stări conflictuale între două persoane. Polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați, în vârstă de 55, respectiv și 66 de ani, fără un domiciliu precizat, s-a iscat un conflict care a degenerat în acte de violență, bărbatul în vârstă de 55 de ani lovindu-l pe celălalt”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Poliția Sibiu investighează o posibilă infracțiune de lovire și va stabili faptele pentru a lua măsurile legale necesare.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se stabili situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, a mai transmis Elena Welter.

Ultima oră