două echipe de u 18 de la champions sibiu merg la turneul final al campionatului național de volei pe plajă

Două echipe de la Clubul Champions Sibiu vor participa la turneul final al Campionatului Național de Beach Volei U18, care se va desfășura în sațiunea 2 Mai, în perioada 28-29 august.

Turneul final al Campionatului Național de Beach volei U 18  este o competiție atractivă în calendarul sportiv național, iar prezența echipelor sibiene pe plaja Limanu reprezintă un motiv de mândrie pentru clubul din Sibiu.

Echipa formată din Sara Seciu și Laura Ștefănie a obținut calificarea prin performanțele reușite de-a lungul sezonului, va fi prezentă la 2 Mai pentru a-și demonstra valoarea și a lupta pentru o poziție cât mai înaltă în clasament.

În plus, echipa campioană a României la categoria U16, formată din Cătălina Vasilescu și Draga Savu, a primit un wildcard din partea organizatorilor, astfel fiind recunoscut talentul și performanțele excepționale ale acestor tinere jucătoare.

Andrei Dinu și echipa EcoSportDome au jucat un rol esențial în facilitarea acestei oportunități, oferind echipei campioane de la U 16 șansa de a-și măsura forțele cu cele mai bune echipe din țară la o categorie superioară de vârstă.

”Turneul din stațiunea 2 Mai promite să fie o competiție intensă, iar fetele de la Champions Sibiu sunt pregătite să dea tot ce au mai bun pe teren. Cu determinare și ambiție, ele speră să continue seria de succese obținute în acest sezon și să aducă noi medalii. Ne mândrim cu parcursul lor de până acum și le dorim mult succes în această competiție! Fanii voleiului și toți cei care susțin sportul sibian sunt invitați să urmărească evoluțiile acestor tinere talente și să le încurajeze în drumul lor spre noi performanțe” se arată în postarea dată publicității pe pagina oficială a ACS Champions Sibiu.

două echipe de u 18 de la champions sibiu merg la turneul final al campionatului național de volei pe plajă

 

Ultima oră