accident cu un rănit pe valea oltului la racovița (update)
foto: arhivă

Un accident rutier s-a produs marți după-amiaza pe DN7 în localitatea Racovița. Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea s-au deplasat la fața locului. 

UPDATE

Natalia Intotero, ministra Familiei, se afla într-una dintre mașinile implicate în accident. Ea a fost transportă la spital. Se pare că nu este rănită, dar se afla într-un autoturism al SPP, astfel că aceasta este procedura.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

„În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ultima oră