starea școlilor din județul sibiu aproape de începutul cursurilor. trei au rămas cu toaletele în curte ca si anul trecut
Sursă: Google Maps

În județul Sibiu, 362 de școli au toaletele în interiorul clădirilor, dotate cu chiuvete, apă curentă și racordate la canalizare. Totuși, în trei școli, elevii și profesorii încă trebuie să iasă afară din clădire pentru a folosi toaleta, situația fiind aceeași ca și în anii trecuți.

În trei unități de învățământ: Școala Gimnazială Bruiu, Școala Gimnazială „Ioan Ban-Dascălu” Poiana Sibiului și Școala Gimnazială Râu Sadului, grupurile sanitare se află încă amplasate în curtea școlii. Deși sunt dotate corespunzător cu apă curentă și sunt conectate la canalizare, locația acestora rămâne o problemă.

La Școala Gimnazială „Ioan Ban-Dascălu” din Poiana Sibiului, au început procedurile pentru mutarea toaletei din curte în interior. Solicitarea de fonduri a fost trimisă Ministerului Educație.

Cu toate acestea, anul trecut situația era similară și nicio schimbare majoră nu s-a produs până acum. Citește și: Școlile din Bruiu, Poiana Sibiului și Râu Sadului, ultimele din județ cu toalete  în curte.

Ultima oră