selgros a cedat primăriei două terenuri pe calea șurii mari pentru realizarea unui drum și unui giratoriu în zona viitorului magazin 

Selgros a demarat lucrările de construcție a primului magazin din Sibiu și, așa cum a promis, a cedat municipalității o parte din teren pentru realizarea unui drum și unui sens giratoriu. 

Zona de nord a Sibiului s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Pe lângă Piața Obor și târgul de mașini au apărut un skate-park, un centrul comercial de tip mall, o bază sportivă, iar în curând va răsări și un magazin Selgros Cash&Carry. 

Compania a început în această vară lucrările. Magazinul va fi amenajat pe Calea Șurii Mari. 

selgros a cedat primăriei două terenuri pe calea șurii mari pentru realizarea unui drum și unui giratoriu în zona viitorului magazin 
Sursa: Google Maps

Citește și: Au început lucrările la viitorul magazin Selgros 

Selgros a cedat două terenuri municipalității pentru realizarea unui sens giratoriu în vecinătatea bazei de agrement. Ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat în ultima perioadă, a trebuit să fie analizată o măsură pentru evitarea aglomerației pe artera de la ieșire din oraș. „Compania Selgros s-a adresat primăriei în intenția și angajamentul de a realiza și finanța în întregime executarea unui sens giratoriu nou, din care se va accede la magazinul proiectat, în zona de intersecție cu strada Macului pentru realizarea acestei optimizări a circulației pe Calea Șurii Mari. Compania Selgros va ceda cu titlu gratuit suprafața necesară pentru modernizare”, a explicat anul trecut proiectantul. 

Astfel, Selgros a cedat un teren de 668 mp cu destinația de drum și un teren de 135 mp pentru sensul giratoriu. Consilierii locali vor aproba în ședința următoare un proiect de hotărâre privind preluarea în proprietatea Municipiului Sibiu a acestor imobile-terenuri în suprafață totală de 803 mp. 

Ultima oră