„cățelușul fofi” îți aduce magia marionetelor sâmbătă și duminică la teatrul ”gong”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Cățelușul Fofi”, o producție invitată a companiei „La Bayka” din Barcelona, Spania. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 august și duminică, 1 septembrie, de la orele 11:00. Spectacolul cu marionete folosește mijloace de expresie non-verbale, fiind ușor de înțeles pentru toate categoriile de public. 

„La Bayka” este un centru cultural ce găzduiește artiști independenți cu scopul de a facilita schimburile culturale și dezvoltarea de noi procese creative pentru o mai bună înțelegere a artei animației cu obiecte și păpuși. 

Spectacolul prezentat la Sibiu în acest final de săptămână îl aduce pe scenă pe actorul Mauricio Riobó, într-o reprezentație dublă ce pune în dezbatere problema abandonului în rândul animalelor de casă. Cu umor și ironie, spectacolul se construiește ca o aventură plină de peripeții, într-o montare cu mijloace vizuale simple ce respectă atât tradiția păpușilor cu fir, cât și căutările artistului în ceea ce presupune noi modalități de a spune povești prin gesturi. 

Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Costul unui bilet este 12 lei, tarif unic, flexibil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru mai multe detalii legate de biletul flexibil și avantajele acestuia, vă rugăm să citiți regulamentul evenimentelor.  

Ultima oră