accident de muncă mortal la slimnic. bărbat lovit în cap de un scripete
foto SIMBOL

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr investighează circumstanțele decesului unui bărbat de 49 de ani, din Slimnic, care a avut loc în această dimineață.

Potrivit primelor informații, bărbatul efectua lucrări de extragere a unei pompe dintr-un puț de apă când a fost lovit în cap de un scripete care s-a desprins accidental de punctul de susținere.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență, dar, la fața locului, s-au constatat leziuni incompatibile cu viața, iar medicul a declarat decesul. Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea autopsiei.

”La fața locului s-a constat ca bărbatul în vârstă de aproximativ 49 de ani prezintă leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia.” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În prezent, poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele și condițiile care au condus la acest accident tragic.

Ultima oră