sponsorii lui fc hermannstadt bagă mâna în buzunar. claudiu rotar: ”va fi o primă specială dacă batem fcsb”

Unul dintre acționarii echipei FC Hermanstadt, Claudiu Rotar a anunțat o primă specială pentru jucătorii sibieni, dacă câștigă meciul de duminică seara, cu FCSB. 

FC Hermannstadt se mobilizează pentru cel mai așteptat meci al anului, cel cu campioana FCSB. Jocul este programat duminică, 25 august, de la ora 22.00, pe Municipalul din Sibiu.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Cladiu Rotar, unul dintre acționarii clubului a anunțat o primă specială pentru jucătorii lui Mădărășanu, în cazul unei victorii duminică seara contra campionei.  ”Va fi o primă specială pentru acest meci. Nu vă pot spune suma, nici jucătorii nu o știu. O să o afle înaintea meciului. Eu sper să ne ia banii, mai ales că acasă, în fața fanilor noștri, noi suntem o echipă greu de bătut”, a declarat conducătorul sibienilor pentru Prosport.

CITEȘTE ȘI: Meciul anului pe Municipal, FC Hermannstadt – FCSB. Mădărășanu: ”Să redevenim echipa din sezonul trecut” (video)

Șeful clubului sibian este optimist și așteaptă trei puncte, fiind încurajat de creșterea de formă a echipei din ultimele două etape. „Este clar că ne așteaptă un meci greu în această seară, mai ales că noi am schimbat mulți jucători în ultima perioadă. Dar eu spun că batem, jucăm acasă cu FCSB și vom avea spectatorii alături de noi. Mă bazez și pe faptul că echipa noastră a jucat bine și cu Farul. Acasă suntem greu de învins și de FCSB”, a mai mărturisit Claudiu Rotar.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

FC Hermannstadt şi FCSB s-au mai întâlnit în Superliga de 10 ori, de şapte ori s-au impus bucureştenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu cere întăriri la FC Hermannstadt: ”Poate mai aducem un atacant”

Unicul succes din contul sibienilor a fost pe 14 februarie 2021, FC Hermannstadt – FCSB 1-0.  În urmă cu aproape un an, tot la Sibiu, FC Hermannstadt și FCSB au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Ultima oră