imagini noi cu piromanul care a incendiat o mașină la tălmaciu (video)

Pompierii din Sibiu au intervenit în noaptea de joi spre vineri în localitatea Tălmaciu, unde au stins un incendiu ce a cuprins un autoturism. Conform informațiilor, bărbatul identificat ar fi provocat incendiul în mod intenționat. Recent, au fost publicate noi imagini care surprind acțiunile premeditate.

Polițiștii au ajuns la concluzia că actul de vandalism a fost intenționat. Bărbatul a fost depistat și transportat la spitalul de Psihiatrie.

„La data de 23 august a.c., în jurul orei 03.00, prin apel 112, un bărbat domiciliat în orașul Tălmaciu a solicitat intervenția pompierilor pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la compartimentul motor al unei autoutilitare parcate în fața imobilului în care domiciliază apelantul. La fața locului s-au deplasat și polițiști și, întrucât după stingerea incendiului, s-a constatat că acesta ar fi putut avea drept cauză o sursă de aprindere, exercitată intenționat, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, spun Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au identificat rapid suspectul, un localnic de 66 de ani. Datorită comportamentului incoerent, bărbatul a fost internat involuntar într-o unitate medicală din Sibiu.

Citește și: Mașină incendiată în toiul nopții la Tălmaciu. Piromanul dus la psihiatrie.

Ultima oră