aproape sold out la bilete pentru meciul fc hermannstadt - fcsb

Peste 9.000 de bilete la meciul anului de pe Stadionul Municipal din Sibiu, FC Hermanstadt – FCSB au fost deja vândute. 

Așa cum era firesc, meciul de duminică seara, FC Hermannstadt – FCSB naște un interes major la Sibiu, acolo unde cu siguranță vor fi prezenți și foarte mulți fani ai oaspeților.

CITEȘTE ȘI: Sponsorii lui FC Hermannstadt bagă mâna în buzunar. Claudiu Rotar: ”Va fi o primă specială dacă batem FCSB”

Acționarul echipei FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a anunțat duminică, la ora prânzului că au fost vândute peste 9.000 de bilete. Cel mai probabil, toate tichetele vor fi epuizate până la ora 22.00, când este programat startul jocului de pe noua arenă din Sibiu. Astfel, cel mai probabil, meciul de duminică se va juca cu sold out pe Municipal.

Pe siteul Bilete.ro mai sunt disponibile circa 1000 de tichete de acces, cele mai multe fiind la Peluza Sud. Mai sunt însă bilete atât la Tribuna 1, cât și la Tribuna 2.

CITEȘTE ȘI: Meciul anului pe Municipal, FC Hermannstadt – FCSB. Mădărășanu: ”Să redevenim echipa din sezonul trecut” (video)

Clubul sibian a scumpit biletele pentru acest derby și a fixat prețurile de 100 lei – Tribuna 1, 90 lei – Tribuna 2 și 50 lei – Peluze. De asemenea, tichetele vor fi comercializate în ziua jocului și la casa de bilete a Stadionului Municipal, începând cu ora 18.30.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu cere întăriri la FC Hermannstadt: ”Poate mai aducem un atacant”

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Ionuț Stoica (Bejan), Goncalves – Ivanov, Murgia, Biceanu – Balaure, Chițu, Ianis Stoica.

 

Ultima oră