s-a stabilit brigada de arbitrii pentru meciul fc hermanstadt - fcsb

Comisia Centrală de Arbitri a Federației Române a anunțat sâmbătă oficialii meciului FC Hermannstadt – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Municipal. 

Cel mai așteptat meci al anului de pe Stadionul Municipal Sibiu, în care FC Hermannstadt primește vizita campioanei FCSB se apropie cu pași repezi. Cu o zi înaintea disputei de pe noua arenă din Sibiu, CCA a fixat brigada de arbitri.

Astfel, la centru va fi Viorel Flueran (Craiova), iar la linii Daniel Mitruți (Craiova) și Alexandru Filip (Constanța).

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Arbitru de rezervă a fost delegat Cătălin Roman (Timișoara), iar observator de arbitri Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea). În cabina VAR au fost delegați Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) și Raul Ghiciulescu (Lugoj).

Flueran mai are în acest sezon al Superligii două delegări, la meciurile Unirea Slobozia – Petrolul 1-2 și Farul Constanța – FC Botoșani 0-1.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Centralul craiovean a fost delegat de CCA și sezonul trecut la meciul FC Hermannstadt – FCSB, scor 2-2. La acel joc, Flueran a lăsat FCSB în inferioritate, după ce l-a eliminat pe Joyskim Dawa în minutul 60, după un fault din postură de ultim apărător la Silviu Balaure.

Meciul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Sibiu, duminică, 25 august, cu începere de la ora 22:00. Fanii sibieni care nu pot ajunge la meci pot urmări partida în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

 

 

 

Ultima oră