măldărășanu cere întăriri la fc hermannstadt: ”poate mai aducem un atacant”
Foto: FC Hermannstadt

După accidentarea lui Jovan Markovic, care poate ajunge la cuțit, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu mai cere un vârf. 

Problemele medicale întâmpinate de Jovan Markovic îl determină pe antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu să ceară întăriri. Tehnicianul a rămas cu un singur atacant în lot, Aurelian Chițu, care încă nu a marcat. De asemenea, Ianis Stoica poate juca și el vârf, însă Măldărășanu îl preferă în flancul stâng.

”La Markovic este o situație mai complicată, are acea probemă la menisc, există posibilitatea ca el să se opereze. Probabil va trebui să aducem un alt atacant, în momentul în care el va lipsi până în iarnă, dar vedem zilele următoare” a anunțat Marius Măldărășanu într-o conferință de presă susținută înaintea jocului de duminică, cu FCSB.

Împrumutat pentru un sezon de la Universitatea Craiova, Jovan Markovic a apucat să joace doar două meciuri la FC Hermannstadt. A jucat o repriză  cu U Cluj (1-3) și încă una cu Unirea Slobozia (1-1). S-a accidentat la menisc în meciul contra ialomițenilor și a trebuit să fie înlocuit la pauză. Cum genunchiul atacantului continuă să se blocheze, medicii recomandă o intervenție chirurgicală.

Ultima oră