fetele de la fc hermannstadt, învinse la debutul în superligă (video)
Foto: Noi suntem Hermannstadt

În prima etapă a Superligii feminine de fotbal, FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă la Cisnădie, 1-5 (1-0) cu Csikszereda Miercurea Ciuc. 

La debutul în Superliga, fetele de la FC Hermannstadt au jucat excelent în prima repriză a partidei cu Csikszereda Miercurea Ciuc, una din forțele campionatului. Raluca Dinescu a deschis scorul și sibiencele au condus surprinzător la pauză. ”Este cel mai important gol al meu, a fost primul meci la Liga 1, sunt foarte mândră de colegele mele, sper să facem o figură frumoasă. Îmi propun să ajut echipa și să arătăm că aici ne este locul, în primul eșalon” a spus Raluca.

În partea secundă, experiența oaspetelor și-a spus din plin cuvântul. Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus la final cu 5-1.  Cu ocazia debutului în Superliga feminină, siteul oficial al FC Hermannstat a postat în premieră absolută și un material video cu fetele antrenate de Octavian Budică, realizat chiar la Stadionul Cisnădie.

Portarul sibiencelor, Nicoleta Adam a făcut minuni între buturi. ”A fost un meci intens, cu multe emoții, sunt mândră de toată echipa. Lăsăm totul să curgă de la sine și sper să facem o figură frumoasă, să fim o surpriză” a declarat portarul Nicoleta Adam.

Tânărul tehnician de la FC Hermanstadt, Octavian Budică crede că echipa sa a căzut psihic după ce a încasat golurile din primele minute ale părții secunde. ”A fost o primă repriză foarte bună, nu le-am dat șanse adversarelor. După pauză, cred că am picat psihic după cele două goluri rapide pe care le-am primit. Ne dorim să luăm meci cu meci, obiectivul principal rămâne menținerea în Superliga feminină și în sezonul următor. Din ce în ce mai mulți oameni vin să susțină fetele, asta ne bucură, le mulțumim că fac eforturi să vină la Cisnădie, înseamnă mult pentru fete” a afirmat și antrenorul Octavian Budică.

Cum se cunoaște, echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt, în urma unui protocol de colaborare semnat între cele două cluburi.

fetele de la fc hermannstadt, învinse la debutul în superligă (video)
Foto: Noi suntem Hermannstadt

 

 

 

Ultima oră