mașină incendiată în toiul nopții la tălmaciu. piromanul, dus la psihiatrie
Sursa: Facebook/Ziua Online

Pompierii sibieni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la Tălmaciu, pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că focul a fost pus intenționat. Piromanul a ajuns la Psihiatrie.

În cursul nopții, pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu auto în Tălmaciu.

„La data de 23 august a.c., în jurul orei 03.00, prin apel 112, un bărbat domiciliat în orașul Tălmaciu a solicitat intervenția pompierilor pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la compartimentul motor al unei autoutilitare parcate în fața imobilului în care domiciliază apelantul.La fața locului s-au deplasat și polițiști și, întrucât după stingerea incendiului, s-a constatat că acesta ar fi putut avea drept cauză o sursă de aprindere, exercitată intenționat, la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere”, spun Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În scurt timp, polițiștii l-au identificat și depistat pe cel care ar fi comis fapta, fiind vorba despre un localnic în vârstă de 66 de ani. Din cauza comportamentului incoerent pe care bărbatul l-ar fi manifestat pe parcursul cercetărilor, acesta a fost internat nevoluntar într-o unitate spitalicească din municipiul Sibiu.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Sursa video: Facebook/Ziua Online

Ultima oră