incendiul devastator de la slimnic stins după trei ore. au ars aproape 500 de baloți

Incendiu devastator stins după trei ore: două anexe și 450 de baloți de fân distruși, dar casele vecine și animalele au fost salvate

După o intervenție de peste trei ore, pompierii au reușit să stingă un incendiu care a distrus acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați în cursul zilei de vineri. Flăcările au cuprins și două anexe gospodărești, de aproximativ 200 de metri pătrați, și au mistuit în totalitate aproximativ 450 de baloți de fân.

În ciuda pagubelor semnificative, pompierii au reușit să salveze două case învecinate, diverse bunuri din locuință, dar și mai multe animale, inclusiv un cal, două bovine, aproximativ 30 de păsări (găini și papagali) și o țestoasă.

Echipajul SMURD a intervenit și pentru a acorda asistență medicală unei femei de 34 de ani care a suferit un atac de panică. Aceasta a refuzat însă transportul la spital.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, conform informațiilor oferite de Slt. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele incidentului.

Ultima oră