consilierii locali din sibiu aprobă pud-ul pentru amenajarea terenurilor de sport de lângă căminul 6
Sursa: Google Maps

Consilierii locali vor vota, în ședința de la finalul lunii august, un proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru amenajarea terenurilor de sport din vecinătatea Căminului 6. 

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vrea să amenajeze două terenuri de sport pe un teren de 2.307 metri pătrați, liber de construcții, aflat pe strada Pedagogilor. Terenurile vor fi realizate lângă căminul studențesc nr. 6. 

consilierii locali din sibiu aprobă pud-ul pentru amenajarea terenurilor de sport de lângă căminul 6

Unul dintre terenuri va fi acoperit cu o prelată PVC pe structură metalică, demontabilă, și va fi destinat meciurilor de minifotbal. Celălalt teren – multifuncțional – nu va fi acoperit și va avea o suprafață mai mică. În ceea ce privește vestiarele, acestea vor fi amenajate într-o clădire nouă, ce urmează a fi construită, cu un regim de înălțime Parter și cu o înălțime maximă de 6 metri.

În zona terenurilor ar urma să fie amenajate și spații verzi, pe aproximativ 10% din suprafața totală a terenului, dar și 12 locuri de parcare. De asemenea, se va asigura, în zona accesului public principal, un spațiu destinat depozitării bicicletelor, de preferință acoperit, cu o capacitate de stocare mare. Accesul la terenuri se va face din strada Metalurgiștilor. 

Ultima oră