accident cu 3 mașini avariate la robești pe valea oltului

Accident rutier pe Valea Oltului, în zona localității Robești. O persoană rănită și descarcerată de pompieri.

Vineri,  23 august 2024, în jurul orei 15:30, un accident rutier a avut loc pe DN 7, în localitatea Robești, conform sesizărilor primite la dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea prin apel 112.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea, care au constatat că accidentul a implicat trei autovehicule. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cei trei șoferi implicați au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru descarcerare și acordarea primului ajutor. La locul accidentului s-au deplasat forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi și Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, inclusiv o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Echipajele de salvare au constatat că accidentul a implicat trei autoturisme și șapte pasageri. În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată. Pompierii au reușit să extragă persoana încarcerată, care a fost predată conștientă și cooperantă echipajului medical SAJ pentru asigurarea primului ajutor.

În prezent, se circulă alternativ pe DN 7, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului.

Ultima oră