handbalistele de la măgura cisnădie joacă ultimele amicale înainte de startul campionatului
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie participă în perioada 23-24 august la Cupa ”Corona” Brașov, ultimul turneu de verificare înainte de startul Ligii Naționale. 

Măgura Cisnădie va juca vineri și sâmbătă la Brașov ultimele două amicale înainte de startul în noul sezon al campionatului feminin de handbal.

Vineri, în prima semifinală de la Brașov, echipa pregătită de Victorina Bora va juca cu CSM Tg. Jiu. Sâmbătă, în funcție de rezultatul din semifinală, Cisnădia va juca cu Corona Brașov sau SCM Rm. Vâlcea, echipe care se întâlnesc în cea de-a doua semifinală.

Din lotul echipei cisnădiene lipsește doar portarul Marta Batinovic, operată în iarna trecută de ligamente. Batinovic urmează să revină în curând la Cisnădie, după ce a efectuat recuperarea acasă și probabil va fi aptă de joc începând cu etapa a doua.

În prima etapa a Ligii Naționale, Măgura va juca pe 1 septembrie la București, cu vicecampioana Rapid, echipă care evoluează în Liga Campionilor. Partida din Sala Rapid va fi televizată în direct de Pro Arena.

 

Ultima oră