gara din sibiu colcăie de boschetari, prostituate și mai nou travestiți agresivi. locuitorii din zonă sunt îngroziți (video)

Gara din Sibiu devine tot mai aglomerată de persoane recalcitrante, de oameni fără adăpost care consumă alcool în mod excesiv, precum și de prostituate și persoane transgender care adoptă un comportament inadecvat față de trecători. Locuitorii din zonă sunt profund nemulțumiți și cer autorităților să ia măsuri.

Un sibian care își desfășoară activitatea zilnică în zona Gării afirmă că, în fiecare zi, se confruntă cu situații conflictuale și momente de nepribvit uneori, iar autoritățile nu par să ia nicio măsură. Pe lângă comportamentele obscene și vulgare, există și persoane care urinează lângă mașini sau chiar în jurul băncileor destinate odihnei trecătorilor.

„În fiecare zi e circ și panaramă în gară. Înjurături, certuri… prostituate, transexuali care fac circ și panaramă și folosesc cuvinte pe care eu nu le pot reproduce. Sunt copii care văd și aud aceste lucruri pe care nu ar trebui să le vadă. Și nimeni nu face nimic în privința acestor oameni. Aceste treburi se întâmplă zi de zi. Nu face nimeni absolut nimic! Stau în gară și consumă alcool sub privirea trecătorilor. Se urinează și își fac nevoile pe unde apucă. Ziua nu putem sta pe bănci la umbră pentru că miroase a urină etc”, a spus Marius.

gara din sibiu colcăie de boschetari, prostituate și mai nou travestiți agresivi. locuitorii din zonă sunt îngroziți (video)
gara din sibiu colcăie de boschetari, prostituate și mai nou travestiți agresivi. locuitorii din zonă sunt îngroziți (video)

Autoritățile cer cetățenilor să semnaleze imediat incidentele

Marius afirmă că Secția de Poliție TF din Gara Sibiu a fost notificată cu privire la aceste situații. Cu toate acestea, bărbatul susține că nu a observat niciun fel de schimbare. Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, îndeamnă oamenii să aunțe poliția chiar în momentul în care o situație de genul acesta se întâmplă, pentru a se interveni promt.

„În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea unei fapte care aduce prejudicii vieții sau bunurilor unei persoane, sunaţi la numărul unic pentru situații de urgență 112! Forțele de ordine vor asigura o reacție rapidă în cazul semnalării unei situații de urgență, conform competenței”, a declarat Elena Welter.

Nici Poliția Locală nu a primit raportări în această privință. Totuși, Primăria Sibiu a trimis echipe pentru a efectua verificări în zonă, iar cetățenii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul Poliției Locale pentru orice informații suplimentare.

„Poliția Locală Sibiu nu a primit sesizări cu privire la această persoană. În urma sesizării dumneavoastră însă, situația a fost luată în evidență, iar Poliția Locală va efectua verificări. Cetățenii care observă această persoană sau alte cazuri similare sunt rugați să apeleze direct Dispeceratul Poliției Locale la 0369/911 pentru ca o patrulă să poată interveni operativ”, a spus Mirela Grigore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră