festivalul brânzei și al țuicii de la rășinari. folclor, muzică populară și drumeții

Festivalul Brânzei și al Țuicii revine la Rășinari pentru cea de-a XXI-a ediție, promițând două zile pline de muzică, dans și tradiții locale. Evenimentul se va desfășura pe 24 și 25 august și este organizat de Primăria Comunei Rășinari, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Sâmbătă, 24 august, la ora 15:30, va începe un spectacol folcloric cu Grupul Vocal al Reuniunii Mărginenilor, urmat de ansambluri de dansuri populare. Seara va fi încheiată de recitalurile Gabriela Tuță și Maria Butilă.

Duminică, 25 august, la ora 15:00, scena va fi animată de cunoscuții interpreți de muzică populară Traian Stoiță, Sebastian Stan și Răzvan Năstăsescu, alături de Grupul de muzică tradițională românească Juni, coordonat de Cosmin Verde, și ansambluri de dansuri populare. Seara va continua cu cântece populare bănățene interpretate de Adrian Stanca și formația sa în Valea Ștezii, iar festivalul se va încheia cu un foc de tabără și Jocul Călușerilor.

Pe parcursul celor două zile, copiii se vor putea bucura de ateliere tematice și drumeții. Intrarea este liberă, iar festivalul promite o experiență autentică și memorabilă pentru toți participanții.

Ultima oră