acs mediaș a adus un mijlocaș care a jucat la liga 1
Echipa de Liga 3 ACS Mediaș a anunțat transferul mijlocașului Octavian Ursu (29 ani), jucător născut și crescut în orașul pe pe malul Târnavei Mari. 
Mijlocașul ofensiv Octavian Ursu are o experiență importantă, după ce a evoluat la cluburi precum Rapid București, UTA Arad, U Cluj, Oțelul Galați, CSC 1599 Șelimbăr sau Chindia Târgoviște. Are în cariera sa 19 meciuri la Superliga jucate la U Cluj, ASA Tg. Mureș, UTA și Oțelul Galați și poate aduce un plus important sezonul viitor de Liga 3 la Mediaș.
“Am ales să vin la Mediaș pentru că este locul unde am crescut și vreau să pun umărul la treabă, ca echipa să ajungă înapoi unde îi este locul. Nu în ultimul rând, am venit pentru faptul că la acest club activează oameni importanți, cu care se identifică parte din istoria fotbalului medieșean” a anunțat Octavian Ursu.
”Un obiectiv personal important pentru mine este acela de a contribui și a îmi pune amprenta asupra echipei, ținând cont de experiența acumulată și tinerețea lotului medieșean. Abia aștept sa iau contact cu suporterii echipei și prin multă muncă să ne bucurăm împreună de multe momente frumoase “ a mai declarat noul mijlocaș al medieșenilor pentru pagina oficială a clubului.
Venirea lui Octavin Ursu demonstrează că una dintre prioritățile strategiei clubului este de a readuce cât mai mulți fotbaliști importanți născuți în Mediaș.
acs mediaș a adus un mijlocaș care a jucat la liga 1

Ultima oră