zeci de persoane păcălite de escroaca din sibiu care vindea bijuterii fake. „mi s-a înnegrit brățara la mână”

O femeie din Sibiu s-a îmbogățit cu 65.000 de euro de pe urma unei afaceri necurate. Aceasta a vândut bijuterii pe rețelele de socializare, pretinzând că sunt de brand, când de fapt erau achiziționate din China. 

Zeci de persoane fac acuzații la adresa unei femei din Sibiu de la care au cumpărat bijuterii contrafăcute. Multe dintre cele care au lansat acuzații în mediul online au depus și plângeri la poliție. 

zeci de persoane păcălite de escroaca din sibiu care vindea bijuterii fake. „mi s-a înnegrit brățara la mână”

Bijuterii fake vândute pe TikTok: „Mi s-a înnegrit brățara la mână” 

Tânăra din Sibiu, în vârstă de 29 de ani, și-a început afacerea cu bijuterii anul acesta. A promovat brățările și inelele pe rețelele de socializare, pretinzând că sunt de la Pandora. În realitate, femeia le achiziționase de pe platforme online chinezești. 

În ultimele luni, clientele care au achiziționat bijuterii de la ea s-au arătat nemulțumite de calitatea produselor. Multe dintre ele au încercat să o demaște în comentarii la postările publicate pe TikTok, acolo unde vindea deseori marfa. 

„Și eu am pățit cu 2 brățări pe auriu de la ea. Trei zile a durat și s-a luat auriul. O mare neserioasă. Chiar nu se poate face nimic împotriva ei?”, a spus Cristina, una dintre clientele păcălite. 

„Am comandat de la tine și mi-ai trimis alt inel față de ce am comandat și în urmă cu câteva zile am observat că s-a decojit”, a spus Daria, o altă clientă. 

@monica.elena.fagadaru

pandora Monica Elena Mihai

♬ nhạc nền – Vô Tâm – Vô Tâm – 知足常樂

„Am comandat 3 perechi de cercei, am trimis jumătate din bani pe un cont și jumătate trebuia ramburs. După 3 zile au venit 4 perechi din care 2 rupte și 2 înnegrite. Am contactat-o, dar nu mai răspunde. O mare țepara”, a spus Steluța, altă femeie păgubită. 

„Aveți grijă la această femeie, care pretinde că vinde brățări Pandora. Trimite brățări ruginite sau trimite altceva decât comanzi”, a spus altă clientă.

zeci de persoane păcălite de escroaca din sibiu care vindea bijuterii fake. „mi s-a înnegrit brățara la mână”
Sursa: Facebook

Așa sună majoritatea comentariilor lăsate la postările de pe rețelele de socializare, care fac referire la activitatea escroacei din Sibiu. Ea era destul de populară pe TikTok, fiind urmărită de peste 41.000 de persoane, înainte să își închidă contul. 

Poliția a intrat pe fir

În urma numeroaselor reclamații făcute de clientele păgubite, oamenii legii au intrat pe fir, astfel că, în cursul zilei de marți, aceștia au efectuat percheziții la domiciliul femeii. În casa acesteia au găsit 640 de produse, inele și brățări, contrafăcute. 

Femeia bănuită de săvârșirea faptelor a fost dusă la audieri pentru lămurirea situației, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință. Prejudiciul creat de aceasta, în acest an, este de 325.000 de lei.

Ultima oră