scandalul de pe cărămidăriei: scandalagiul, dus la psihiatrie și amendă usturătoare pentru soția care a sărit în ajutor

Un scandal de zile mari a avut loc, marți seara, pe strada Cărămidăriei din Sibiu. Un individ recalcitrant s-a certat cu vecinii și cu polițiștii veniți în zonă pentru a aplana conflictul. Soția individului l-a apărat în fața oamenilor legii, astfel că a fost amendată. 

Scandalul a izbucnit marți seara. Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit agresiv verbal față de vecinul său. Omul a sunat la poliție. „La data de 20 august a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină pe strada Cărămidăriei, în municipiul Sibiu, pentru aplanarea unui conflict între doi vecini”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Scandalagiul, dus la Psihiatrie. Soția, amendată

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au ajuns la fața locului și au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 61 de ani se manifesta agresiv verbal față de vecinul său.

De asemenea, în conflict ar fi intervenit și soția bărbatului, în vârstă de 57 de ani, aceasta încercând să împiedice polițiștii să efectueze verificări pentru stabilirea situației de fapt.

Bărbatul a devenit recalcitrant și agresiv verbal inclusiv în prezența polițiștilor, astfel că a fost imobilizat și băgat în autospecială. Oamenii legii l-au dus la sediul poliției, iar apoi l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru realizarea unei evaluări de specialitate. 

Soția lui, care a încercat să îl apere pe bărbat, nelăsându-i pe polițiști să își facă treaba, a fost pedepsită cu o amendă în valoare de 6.000 de lei. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

Ultima oră