monika își caută tatăl biologic care a făcut școala militară la sibiu: „m-aș bucura să-l găsesc”

Monika Christine Răduțiu, născută în Sibiu în urmă cu aproape 50 de ani, face un apel emoționant pentru a-și găsi tatăl biologic, Roman Florin Arsenie. După ce o lungă parte din viața sa și-a petrecut-o în Germania, sibianca își dorește să afle mai multe despre tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Roman Florin Arsenie, despre care se estimează că are între 68 și 72 de ani, a urmat Școala de Ofițeri la Sibiu în jurul anului 1973 și a activat în cadrul Armatei Române, în departamentul de transmisiuni, având cel puțin gradul de colonel. În anul 1977, ultima adresă cunoscută era Strada Calea Plevnei, numărul 4, etajul 4, apartamentul 58, în sectorul 7 al Bucureștiului.

monika își caută tatăl biologic care a făcut școala militară la sibiu: „m-aș bucura să-l găsesc”

„Eu locuiesc în Germania din 1992. Îmi caut tatăl biologic, Roman Florin Arsenie. Are aproximativ între 68-72 de ani, a făcut școala de ofițeri la Sibiu în jurul anului 1973. Nu știu mult despre el, dar m-aș bucura din tot sufletul dacă m-ar putea ajuta cineva. Tot ce știu este că a lucrat în cadrul armatei române la transmisiuni și că a avut cel puțin statutul de colonel. Un timp a stat pe Strada Calea Plevnei nr. 4, etajul 4, ap. 58, sect. 7 (în anul 1977)”, a spus femeia.

„Au fost foarte fericiți timp de trei ani”

Monika s-a născut pe 25 octombrie 1975 la Sibiu. Părinții ei au fost împreună timp de aproximativ trei ani, mama fiind o tânără jucătoare de tenis de masă. Relația s-a încheiat când Roman Florin Arsenie a părăsit-o pe mama Monikăi în timpul sarcinii și s-a întors la București, unde se crede că s-a căsătorit și a avut doi băieți.

„De domnul Roman Florin Arsenie știu numai că a părăsit-o pe mama mea gravidă și s-a întors la București. Mama era elevă la Școala de Surori și juca foarte bine tenis de masă. Așa s-au cunoscut și au fost aproximativ 3 ani împreună. În acest timp au fost foarte fericiți. Dar părinții domnului Roman nu o acceptau pe mama pentru că era de la țară, iar ei din capitală”, spune Monika.

monika își caută tatăl biologic care a făcut școala militară la sibiu: „m-aș bucura să-l găsesc”

„În acte, la numele tatălui meu este o linie”

Deși Monika deține o procură de la Tribunal care atestă paternitatea lui Roman Florin Arsenie, numele acestuia nu a fost trecut în actele ei oficiale. Cu toate acestea,femeia își dorește să îl găsească, mai ales în contextul în care mama și tatăl său adoptiv au decedat recent.

„Mama și tatăl (care m-a crescut ca pe fiica lui) au decedat amândoi în ultimul an. Singurul act pe care îl am este o procură de la Tribunal unde s-a dovedit că el este tatăl biologic. Mama nu a vrut să treacă numele lui în acte, așa că la numele tatălui meu este o linie. Știu că a lucrat în cadrul armatei române și că s-ar fi căsătorit foarte curând după ce a părăsit-o pe mama, și ar avea 2 băieți”, a mai spus sibianca.

monika își caută tatăl biologic care a făcut școala militară la sibiu: „m-aș bucura să-l găsesc”

Roman Florin Arsenie ar fi fost grav bolnav și a decedat în ultimul an, potrivit unei informații primite recent de la o persoană care l-ar fi cunoscut. Monika speră ca vestea să nu fie adevărată și își dorește să afle mai multe despre el.

„Un domn mi-a scris că l-ar fi cunoscut cu mulți ani înainte… și el scrie că ar fi fost bolnav și ar fi murit în ultimul an”, a mai spus femeia.

Ultima oră